Szakmai kedvezmény

Szakmai kedvezmény

Szia,

Ha itt vagy, akkor valószínűleg már ismersz minket, (ha mégsem, akkor bővebben is megismerheted tevékenységünket.Link itt. ) és az állandó kedvezmény megszerzésének módjáról szeretnél tájékozódni.

Így csak gyorsan megköszönjük, hogy a munkádhoz szükséges eszközök biztosításában minket választottál és már mondjuk is a részleteket.

Valamennyi professzionális hajápolási termékre, eszközre és készülékre vonatkozik a 10% (nem végösszegű) kedvezmény. Ezt a szépségipar területéről származó fodrászok, műkörmösök, masszőrök, pedikűrösök, kereskedők igényelhetik illetve ezeket a szakmákat tanulók is a webáruházunkban történő regisztráció után.

=> Ez fontos lépés, különben nem tudunk beazonosítani ;)

Ezután olyan dokumentumot küldj el az info@wipehair.hue-mail címre, ami alapján látjuk, hogy valóban a fent említett ágazat valamelyikében dolgozol. Ez lehet vállalkozói igazolvány, szakmai bizonyítványnak a másolata. Ha tanulsz, akkor iskolalátogatási igazolást kérünk tőled.

A levélben kérlek írd meg nekünk, hogy milyen e-mail címmel, vagy felhasználói névvel regisztráltál, ez szükséges ahhoz, hogy aktiváljuk az árengedményt.

Amint megkaptad tőlünk az értesítést, hogy a kedvezmény élesítésre került, vásárlói fiókodba való belépés után már adhatod is le a rendelésedet.

És honnan tudhatod biztosra, hogy érvényes-e a kedvezmény egy adott hajtermékre? Amennyiben a termékről szóló fénykép bal felső sarkában látod a -10%-ot, akkor biztos lehetsz benne :)