Sötét színű haj ápolása

Sötét színű haj ápolása

kevesebb mint öt lépésben

Nyítókép arról, hogy milyen eredmény érhető el sötét színű haj ápolásakor.
Egyszerű trükk(ök)el a sötétebb barna és fekete haj is meg tudja tartani a természetes vagy festési eljárással elért árnyalatát anélkül, hogy néhány mosás után a vörös válna dominánssá.
Lehet elsőre túl hűvösnek tűnik ez a fajta elegancia. De ha jobban megismerjük, akkor észrevesszük vonzerejét. Olyan tónusok válnak láthatóvá a visszaverődő nap-, neon-, gyertya és városi fényeknek köszönhetően ami minden képzeletet felülmúl. És ezután nem is állíthatjuk azt az ilyen típusú hajról, hogy egyszínű.
Hanem sokoldalú. Csakúgy, mint a viselője.
Az Elgon márka logója
☛ 0. lépés ☚

Ellenőrizd le, hogy a felsorolt hajtermékek és formázó eszközök közül megvan-e mind. A következő lépésekben pedig elmondjuk, hogy hogyan érdemes ezeket alkalmazni :)

  • Gumikesztyű
    • Ennek használatát azért javasoljuk, mert az alábbi zöld színű sampon erősen pigmentált és nem szeretnénk ha ilyen színben pompázna másnap is a kezed. :)
  • eLGON COLORCARE ANTI-RED sampon
  • eLGON COLORCARE DELICATE balzsam
  • eLGON LUMINOIL BOOSTER
  • Körkefe és hajszárító
  • eLGON AFFIX 0 fényspray
Az elgon márka hajvörösödés elleni samponjának termékképe.
☛ 1. lépés ☚

A haj piszkosságát figyelembe véve mosd meg hajadat 1-szer, 2-szer a szokásos samponoddal.
Majd gumikesztyű segítségével vidd fel a hajadra az eLGON COLORCARE Anti-red samponját. -> hagyd hatni 1-4percig -> és végül alaposan öblítsd ki.


Ajánljuk az 1-es színmélységtől egészen 5-ig.

Az elgon márka színvédő balzsamjának termékképe.
☛ 2. lépés ☚

Ezután vedd elő az eLGON COLORCARE Delicate balzsamját.
A rizsolaj és a pantenol megnyugtatja közvetlen festés után az igénybevett fejbőrt, 2 festés között pedig védi a hajat a kiszáradástól.

Az elgon márka hajbanhagyható habbalzsamjának termékképe.
☛ 3. lépés ☚

Ha épp sietsz, nincs időd pakolással és balzsammal bajlódni, vagy csak egy kiegészítő hidratálást szeretnél:


Az eLGON LUMINOIL BOOSTER hajbanhagyható habbalzsam, a hialuronsav erejével állítja vissza a hajban keletkezett károsodásokat és keratin tartalmával erősíti meg hajadat. Festett hajadra kifejezetten ajánjuk, mert nem nehezíti el fürtjeidet.

Egy fekete színű körkefe.
☛ 4. lépés ☚

Szárítsd meg a hajadat 80%-ig szárazra, majd egy 35-45-ös körkefe segítségével befele forgatva szárítsd egyenesre a hajadat.


Ha először használod: ne csüggedj! Egy kis gyakorlással, villámgyorsan tudod beszárítani a hajadat a nyitóképen is látható egyszerűbb fazonra.

Az elgon márka UV védelmet is nyújtó hajfénysprayje.
☛ 5. lépés ☚

Hogy valóban gyönyörű hidegfényben pompázzon hajkoronád anélkül, hogy visszavörösödne.


Az UV védelmet is nyújtó eLGON AFFIX 0 fényspray a legtökéletesebb választás.

Az iránt érdeklődsz, hogy más márkával is elérhető-e ugyanez az eredmény, vagy inkább arra vagy kíváncsi, hogy mely termékkel lehet a rezes színt tompítani vagy hogy egyéb márkával is használható az Elgon? Bármelyik hajesetről is van szó, fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén.