Fanola Nutri care sampon

Fanola Nutri care sampon 350ml
Fanola Nutri care sampon 1000ml
Fanola Nutri care sampon 350ml
Fanola Nutri care sampon 1000ml
Kiszerelés
3 000 Ft

Fedezd fel a Fanola tápláló samponja mögött rejlő igazi erőt!

Részletek

Ennek a samponnak az egyik legfigyelemreméltóbb előnye a helyreállító ereje. Kifejezetten a szőkített és világosított haj revitalizálására készült, illetve olyan hajtípusra amely gyakran hajlamos a károsodásra és a kiszáradásra. A Nutri Care rekonstruáló kondicionáló és maszkkal kombinálva pedig megállíthatatlan lesz.

Az intenzív hidratálással oltja a száraz, fakó hajtincsek szomját. A létfontosságú aminosavakkal és fehérjékkel dúsított tejfehérjék ebben a formulában varázslatos hatást fejtenek ki a hidratáltság szintjének növelésével és az optimális nedvességegyensúly helyreállításával.

A selymes puhaság le fog nyűgözni. Minden érintéssel olyan sima lesz a hajad, mint a szatén, amely átcsúszik az ujjaidon, vagy amikor a kezedet egy tökéletesen kisimított lepedőn csúsztatja.

Nemcsak mélyen táplál, hanem védőpajzsot is létrehoz, amely megőrzi a haj épségét a hőformázás, kémiai kezelések és egyéb káros környezeti tényezők során. A maximális eredmény érdekében szinergikusan kiegészíti a Fanola No Yellow termékcsaládot.

De ez még nem minden – édes csemegét kínál az érzékeidnek. Készülj fel egy igazán élénkítő és felemelő élményre, amely kedvenc Toffifee vagy karamell ízére emlékeztet. A Fanola Nutri Care sampon a szokásos hajápolási rutint egy fényűző kényeztető rituálévá változtatja.

Adatok
Hajprobléma
Száraz
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!