IMPERITY

Imperity Professional Milano logó

Különleges kedvezmények

Kizárolagosan nektek, fodrászoknak

Határtalan teljesség!

Akár vendégeitek számára is tovább tudjátok értékesíteni az IMPERITY termékeit otthoni használatra.

Egy jól sikerült vendégkör. Ehhez kellett a tehetség, a megszerzett tapasztalatokból a fejlődésre való törekvés. A nyereséges működéshez pedig az adott érték a munkátokban, önképzések és anyagbeszerzési költségek folyamatos kísérése.

A szolgáltatási díjak felállítása során, pedig számíthattok az IMPERITY Professional folyamatosan megújuló árengedményeire :)

Így továbbra is tudjátok építeni a szakmai jövőtöket, felvenni a munkát és egyben fejleszteni a meglévő fodrász vállalkozáson: legyen az egy jól bejáratott forgalmas szalon vagy egyéni vállalkozóként béreltek egy széket.

Az akcióT VISSZAVONÁSIG MEGHOSSZABÍTOTTUK

Próbáljátok ki őket vagy töltsétek fel a készletet!

about image

Visszavonásig tudtok élni a fenti lehetőséggel. Utána megújul!

Ezeket a kedvezményeket és ajándékokat másra nem tudjátok átruházni, illetve készpénzre sem válthatók és CSAK fodrászok vehetik igénybe. Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt elolvashatod hogyan teheted meg.

Azután felületünkön való megrendelés leadásakor ne felejtsétek el a megjegyzés rovatban feltüntetni, hogy melyik ajándékot szeretnétek ;)

Optimális beszerzési ár minőségromlás nélkül

Ha ehhez hasonló megoldást kerestek és mélyebben is megismernétek ennek a gyártónak a többi termékcsaládját is, melyek lefedik a komplex szalonszolgáltatás minden területét, beleértve a tartós hajkiegyenesítést, az ammóniamentes hajfestést, allergénmentes hajápolást vagy a hajkötés erősítést, keressetek fel* az elérhetőségek egyikén és készséggel tájékoztatunk a részletekről.

*Meglévő IMPERITY felhasználóknak is készséggel állunk rendelkezésre ;)

LÉPJETEK VELÜNK KAPCSOLATBA